Поръчки и доставки

За да направите своята поръчка, използвайте бутона „Поръчай“ под всеки артикул.

 

След натискането му можете да изберете дали да продължите с пазаруването и да добавите още артикули или да завършите своята поръчка.

Всякакви данни необходими за персонализацията на артикулите, както и възможни допълнителни изисквания от Ваша страна може да посочите в полето „Коментар“.

След попълване на Вашите данни, ние ще се свържем с вас, за да потвърдим Вашата поръчка и да уточним срока на изпълнение.

 

Моля имайте предвид, че поради спецификата на продуктите и това, че те биват персонализирани с имена и дата, изработката им ще започне след получаване на 50% капаро. Капарото може да бъде депозирано по банка или на място в нашия шоурум.

 

Информация за нашите банкови реквизити ще получите на посочения от имейл.

 

Доставка

Използваният от нас куриер е Еконт Експрес. Цената на доставката варира в зависимост от населеното място и тежестта на Вашата пратка. За да проверите сумата по Вашата доставка, може да използвате тарифния калкулатор на: Еконт Експрес ООД

http://www.econt.com

Вашите продукти ще бъдат доставени в рамките на един ден, след завършване на изработката им, освен в случаите когато това съвпада с официални празници и неработни дни. В случай, че желаете да вземете продуктите си лично, може да го направите от нашия шоурум, след предварителна уговорка.

 

Рекламация на продукти

На рекламация подлежат продукти, които не отговарят на изискванията за качество, посочени в сайта и/или са повредени и негодни за употреба по вина на куриер.

 

Рекламации относно закупени и предадени продукти могат да бъдат направени в срок от 7 дни, считано от датата на доставката.

 

Поради спецификата и персонализацита на продуктите, същите не биха могли да бъдат заменяни или връщани.

Кръщене от N Boutique Kids © 2023 Krashtene.eu | Изработка на сайта: OnboxMedia