За N Boutique Kids

За онези специални моменти от живота на Вашето дете, които имат нужда от лично внимание и усет към всеки детайл, ние от ателие за сватбен дизайн N BOUTIQUE създадохме марката N Boutique kids.

 

От вниманието, с което създаваме нашите дизайни, до желанието с което изработваме всеки един детайл, нашата водеща мотивация е да допринесем за Вашия празник и да създадем прекрасни спомени.

 

Личните празници изискват лично отношение. N Boutique Kids е мястото където ще откриете дизайнерски ръчно изработени комплекти за кръщене и изписване, изцяло персонализирани с имената на Вашето дете. Ние ще ви помогнем с организирането на перфектното детско парти, като допринесем със специално изработени тематични парти артикули.

 

За ваше удобство, нашите продукти и дизайни могат да бъдат разгледани и поръчани директно от нашия онлайн магазин а онези от вас, които имат собствени идеи и желания с радост ще консултираме на място в нашия шоурум.

 

N Boutique kids e част от ателие за сватбен дизайн N BOUTIQUE, марка наложила се на челни позиции на българския сватбен пазар.

Всички дизайни поместени в сайта на N Boutique kids са дело на нашите дизайнери и са обект на закона за Авторско право и сродните му права. Копиране на всякаква информация от този сайт следва да бъде предварително съгласувано и одобрено.

 

www.krashtene.eu е официалният уебсайт на марката N BOUTIQUE KIDS. Всички продукти поместени в сайта са изработени от нашето ателие. Поръчката през този сайт ви гарантира качество, коректност и най-добри цени.

Кръщене от N Boutique Kids © 2023 Krashtene.eu | Изработка на сайта: OnboxMedia